Времето в събота ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен,

...
Времето в събота ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен,
Коментари Харесай

Слънчево и горещо ще е времето през уикенда. Вълнението на морето постепенно утихва

Времето в събота ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан, в Югоизточна България краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 31 и 36 градуса.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по южното крайбрежие краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 27 и 29 градуса. Температурата на морската вода е 24-26 градуса. Вълнението на морето е към 2-3 бала, като се чака последователно да се успокои.

В планините ще е най-вече слънчево, следобед ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места едва ще превали. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток, по най-високите елементи от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 25 градуса, на 2000 метра - към 19.
През идващите дни времето ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове ще се развива купеста облачност, вероятността за превалявания е дребна. Все отново в понеделник не са изключени изолирани краткотрайни превалявания в планинските региони. Вятърът ще е слаб, по морския бряг - сдържан от североизток. Максималните температури ще са сред 32 и 37 градуса.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР